Domov | Struktura | Pišite nam
Pokličite  
  tel. 05 393 01 94

SIMERTEC

Ul. 9. septembra 51, Vrtojba
5290 Šempeter pri Gorici

Tel: 05 393 01 94
E-mail: info@simertec.com

Za vsa vprašanja in nasvete pri uporabi naših spletnih aplikacij nam pišite na naslov podpora@simertec.com ali pokličite na tel. 05 393 01 94.

Podpora in vzdrževanje spletnih strani


Tehnična podpora pri uporabi spletnih aplikacij

Ob izdelavi aplikacij smo želeli kar se da poenostaviti njihovo uporabo in v veliki meri nam je to tudi uspelo. Prepričani smo, da bo vsak, ki zna uporabljati program za urejanje besedil znal uporabljati tudi naše aplikacije.

Kot naša stranka boste imeli pri uporabi spletnih aplikacij zagotovljeno tehnično podporo, ki jo nudimo po telefonu na št. 05 393 01 94 in elektronski pošti na naslov podpora@simertec.com

Ob postavitvi zahtevnejšega spletnega informacijskega sistema, ki omogoča tudi urejanje strukture spletnega mesta in poljubno spreminjanje spletnih vsebin, pa vam lahko ponudimo tudi posebne "trening delavnice" na katerih vas bomo na konkretnih primerih naučili kako pravilno uporabljati naše aplikacije. Predvsem pa:

  • Kaj omogoča sistem za upravljanje z vsebinami.
  • Spoznali boste posamezne module in njihove značilnosti.
  • Na konkretnih primerih se boste naučili kako dodajati, spreminjati, arhivirati in brisati posamezne vsebine.
  • Dobili boste nasvete kako oblikovati vsebino in izpostaviti pomembne informacije.
Vzdrževanje spletnih strani

Našim strankam nudimo različne načine vzdrževanja in posodabljanja spletnih strani, od občasnih "posodobitev na zahtevo" do sistema "popolnega servisa" s čimer v celotni skrbimo za vašo spletno predstavitev, kot bi to počel spletni skrbnik v vašem podjetju.

  • Vzdrževanje na zahtevo naročnika

    V tem primeru osnovno urejanje spletnih strani opravlja naročnik sam ( novice, katalogi, ankete, ...) z uporabo sistema za upravljanje z vsebinami. Ko pa se pojavijo potrebe po zahtevnejših posegih, kot je izdelava dodatnih aplikacij ali dodajanje zahtevnejših vsebin in je za to potrebno posebno oblikovalsko znanje in programska oprema ( izdelava fotomontaž, flash animacij, ...), takrat to opravimo mi.

  • Upravljanje spletnega mesta

    Nudimo vam tudi možnost, da vsebino vaše spletne strani v celoti urejamo mi. Na ta način poskrbimo, da bo vaša spletna stran vedno sveža in dopolnjena z najnovejšimi informacijami. V tem primeru nam vi posredujete le osnovno gradivo ( dogodki, izdelki, aktivnosti, ...), mi pa ga bomo primerno uredili, oblikovali in postavili na spletne strani.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.